* 2 yemek kaşığı yulaf galeta karışımı
* 1 yemek kaşığı yoğurt
* 2 yumurta akı
* 3 yemek kaşığı süt
* 1 çay kaşığı karbonat
* 200 gr yağsız kıyma
* Baharatlar
* Salça
* Maydonoz
* Soğan
Hazırlanışı:
Malzemeler çatal yardımıyla çırpılır. 5 dk hamur dinlendirilir. Kızgın krep tavasında sadece bir tarafı pişirilip yağlı kağıt serili fırın tepsisine alnıır. Kıyma, baharatlar, salça ve soğan harcı hazırlanıp krep hamurlarının üzerine serilir. 170 derecede önceden ısıtılmış fırında 25 dk pişirilir. Afiyet olsun :)
ÖNEMLİ: Atak evresi hariç her evreye uygundur.
Blogunuz hayirli olsun.. :)
YanıtlaSilTeşekkürler
Silelinize sağlık. peki atakta neden uygun değil?
YanıtlaSil