back

3 Nisan 2013 Çarşamba

VİŞNELİ PAY

İSNELİ PAY:6 YK YULAF KEPEGİ 2YK SUTTOZU 2TATLİ KASİGİ MİSİR NİSASTASİ1TURK KAHVESİ FİNCANİ SUT TEREYEG AROMASİ BETUBOR AROMASİ 1YUMURTA AKİ YARİM PAKET KABARTMA TOZU 14STİK STEVİA TATLANDİRİCİ USTU İCİN:300GR MANDİRADAN ALDİGİM TATLİ LOR 1YUMURTA 2TURK KAHVESİ FİNCANİ SUT YARİM PAKET KABARTMA TOZU VANİLYA AROMASİ BU SART yapilisi:YULAF SUTTOZU KABARTMA TOZU AROMALAR YUMURTA AKİ KASİKLA KİRİSTİRİLİR COK CİVİK OLMAYAN Bİ HAMUR OLUYOR KUCUK BOY BORCAM YAGLANİR ELİMİZİ İSLATARAK YAYİCAZ UST MALZEMESİNİ BLENDİRLA CİRPİP UZERİNE DOKUCEZ VİSNELERİ DİZİP ONCEDEN İSİTİLMİS FİRİNDA UZERİNE KİZARANA KADAR PİSİRİCEZ GUCLENDİRME VE KORUMA İCİN afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder