back
13 Temmuz 2014 Pazar
ÇİKOLATA DOLGULU KEK
6YK yulaf kepegi 2yumurta 1 paket kabartma tozu 1yk mısır nişastası vanilya aroması tereyag aroması damak zevkiniz kadar tatlandırıcı 1çay bardagı süt önce sıvılar mikserle çırpılır sonra kurular önceden ısıtılmış 170 derecede 30 dk pişirilir ÇİKOLATA SOS 1su bardagı süt 2tatlı kaşıgı mısır nişastası 1yk kakao tatlandırıcı damak zevkiniz kadar pişirilir fırından çıkan kekimize istediginiz bir aparatla büyük delikler açılır ben oklavanın ucuyla delikler açtım kekve çikolata sos sıcakken üzerine dökülür soguduktan sonra servis edebilirsiniz SEYİRDEN İTİBAREN YİYEBİLİRSİNİZ AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Çay eşliğinde güzel gidecek bir tarif.
YanıtlaSil