back

14 Şubat 2013 Perşembe

ÇİKOLATALI PASTA

Malzemeler:

* 6 yemek kaşığı tam buğday unu
* 3 adet yumurta
* 2.5 yemek kaşığı stevya
* 1 paket kabartma tozu
* 2 türk kahvesi fincanı süt
* 4 damla vanilya aroması

Hazırlanışı:

Malzemelerden önce sıvılar daha sonra un mikserle çırpılır. Kalıba alınır önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 30 dk pişirilir. Kekin soğuması beklendikten sonra ortadan ikiye bölünür. Yarım su bardağı süt, 1.5 yemek kaşığı mısır nişastası, 1.5 yemek kaşığı stevya ile pişirilip önce kekin arasına daha sonra da üzerine sürülür. Damla çikolata ile süslenir. Afiyet olsun :)


ÖNEMLİ: Güçlendirme ve koruma evresine uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder