back

25 Mart 2013 Pazartesi

ÇİÇEK EKMEK

CİCEK EKMEK:1SU BARDAGİ İLİKSUT 1TANE YAS MAYA YARİM SU BARDAGİ İLİK SU 1YUMURTA 1TANE YUMURTA SARİSİ USTU İCİN AYRİCA 1TATLİ KASİGİ TATLANDİRİCİ TUZ 1YK Z.YAGİ 4 BARDAK TAM BUGDAY UNU 1YK SİRKE yapilisi:yasmaya sut tatlandirici eritilir elle daha yumurta un tuz ilave edilir ilik suyla hamur yogrulur 1saat dinlendirilir istediginiz sekil verildikten sonra tepsidede30dk tepside mayalandirilir yumurta sarisi surulup istediginizle susleyebilirsiniz 180derecede onceden isitilmis firinda en az 35pisirilir GUCLENDİRMEDE 68GR EKMEK HAKKİNİZA GORE TARTARAK YENİR AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder