back

3 Nisan 2013 Çarşamba

ÇATAL

CATAL :2SU BARDAGİ KEPEKLİ UN İSTERSENİZ TAM BUGDAYDA OLABİLİR BURDAKİ KEPEK YULAF KEPEGİ DEGİL EKMEK YAPILAN KEPEK 2YK YOGURT 6YK SUT 1YUMURTA AKİ 2YK ZEYTİNYAG 1TK MAHLEP BİRAZ TUZ 2YK SİRKE KULAK MEMESİ KİVAMİNDA YOGRULUR KATİLİK YUMUSAKLİGA GORE SUTU AYARLAYABİLİRSİNİZ BU HAMURDAN GRİSİNİ EBATLARİNDA CUBUK YAPİP N SEKLİ VERİP İKİ UCUNDAN KAPATİYORUZ UZERİNE YUMURTA SARİSİVE COREK OTU GUCLENDİRMEDE 68GR EKMEGİNİZ YERİNE TARTARAK YİYEBİLİRSİNİZ afiyet olsunÖNCEDEN ISITILMIŞ 180 DERECEDE UZERİ KIZARANA KADAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder