back

30 Ocak 2013 Çarşamba

YULAF KEPEĞİ EKMEĞİ

Malzemeler:

* 2 adet yumurta
* 6 yemek kaşığı yulaf kepeği
* 2 kaşık tepeleme yoğurt
* 3 yemek kaşığı süt tozu
* 1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı:

Bütün malzemeler mikser ile çırpılır. Tercih ettiğiniz kalıba dökülür. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 40 dk pişirilir. Afiyet olsun :)


ÖNEMLİ: Her evreye uygundur.


4 yorum:

  1. ben küçük kare borcamda yaptım sonuç harika... ellerine sağlık 2 aydır ilk kez hakikaten bayılarak yediğim ekmek gibi ekmek oldu çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ALEV ekmeğini yaptım 1 yumurta koydum inan süper bir ekmek oldu ellerine sağlık, bir senedir ilk defa isteyerek yediğim ekmek oldu

    YanıtlaSil
  3. süt tozu yerine süt eklesek olmuyor mu? ekleyebilirsek ne kadar eklememiz gerekecek? teşekkürler..

    YanıtlaSil