back

30 Ocak 2013 Çarşamba

YULAF KEPEĞİ EKMEĞİ

Malzemeler:

* 2 adet yumurta
* 6 yemek kaşığı yulaf kepeği
* 2 kaşık tepeleme yoğurt
* 3 yemek kaşığı süt tozu
* 1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı:

Bütün malzemeler mikser ile çırpılır. Tercih ettiğiniz kalıba dökülür. Önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 40 dk pişirilir. Afiyet olsun :)


ÖNEMLİ: Her evreye uygundur.


4 yorum:

  1. ben küçük kare borcamda yaptım sonuç harika... ellerine sağlık 2 aydır ilk kez hakikaten bayılarak yediğim ekmek gibi ekmek oldu çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ALEV ekmeğini yaptım 1 yumurta koydum inan süper bir ekmek oldu ellerine sağlık, bir senedir ilk defa isteyerek yediğim ekmek oldu

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsuun :)

    YanıtlaSil
  4. süt tozu yerine süt eklesek olmuyor mu? ekleyebilirsek ne kadar eklememiz gerekecek? teşekkürler..

    YanıtlaSil