back

15 Şubat 2013 Cuma

LİMONLU KEK

Malzemeler:

* 6 yemek kaşığı tam buğday unu (Unu elekten geçirin)
* 3 adet yumurta
* 2 kahve fincanı süt
* 1 paket kabartma tozu
* 1 adet limonun kabuğu
* Yarım limon suyu
* 6 yemek kaşığı splenda
* 3 yemek kaşığı süt tozu

Hazırlanışı:

Önce sıvılar daha sonra katılar eklenerek mikserle çırpılır. Hamur cıvık kıvamda olmalı. Karışım 170 derecede 35 dk pişirilir. Piştikten sonra fırın kapatılıp 30 dk fırında bekletilir. Afiyet olsun :) 


ÖNEMLİ: Güçlendirme ve koruma evresine uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder