back

23 Şubat 2013 Cumartesi

TAVUKLU PATLICAN

Malzemeler:

* 2 adet bostan patlıcan, 2'ye bölünmeli 4 adet oluyor
* 1 büyük göğüs eti
* Soğan
* Yeşil biber
* Sarımsak
* Domates püresi
* Körü ve baharatlar

Hazırlanışı:

Göğüs eti sote şeklinde doğranıp soğan, yeşil biber, sarımsak ve diğer baharatlarla kavrulur. Patlıcanların içi oyulur, karışımala doldurulur. Fırın kabına yerleştirilip 1 bardak salçalı su ile pişirilir. Alüminyum folyo ile üstü kapatılıp bir süre pişirilir. Daha sonra folyo alınıp 45 dk daha pişirilir. Üstüne kaşar peyniri serpilip sıcak fırında bir süre bekletilir. Afiyet olsun :)


ÖNEMLİ: Seyir evresi ps günlerine, güçlendirme ve koruma evresine uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder