back

18 Mart 2013 Pazartesi

AYVALI HAVUÇLU CEVİZLİ RULO PASTA

AYVALİ HAVUCLU CEVİZLİ RULO PASTA:pandispanyasi:3yumurta 6yk tam bugday unu 3yk sut1grlik stevialardan 7sitiktatlandirici İC MALZEMESİ:2Tane buyuk ayva 1havuc 1tatli kasigi tarcin 80gr ceviz 2tane stevia sitik tatlandirici YAPİLİSİ: ONCE AYVALARVE HAVUC RENDELENİR SULARİNİ AVUCUMUZLA İYİCE SİKİP BİR KABA ALİNİR TATLANDİRİCİ TARCİN VE CEVİZLE HARMANLANİLİRYAGLİ KAGİT SERİLMİS FİRİN TEPSİSİNE TEPSİNİN KENARLARİNDA 2SER PARMAK BOSLUK KALACAK SEKİLDE YAYİLİR DİKDORTGEN Bİ SEKİL CİKİCAK PANDİSPANYANİN MALZEMELERİ CİRPİLİP BU HARCİN UZERİ BİREBİR KAPLANİCAK SEKİLDE DOKULUR ONCEDEN İSİTİLMİS180DERECEDE 15DK PİSİRİLİR TEMİZ BİR SOFRA BEZİNİN UZERİNE TERS CEVRİLİPRULO YAPİLİP SİTRECE SARİLİR 4 SAAT DOLAPTA BEKLETİLİR AFİYET OLSUN guclendirme ve koruma icin uygundur ekmek hakkiniz yerine yenebilir bu kek 3 gunluktur


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder