back

17 Mart 2013 Pazar

FAVA

2 KURU BAKLA İCİ 1 TANE KURU SOGAN 1DEMET DEREOTU yapilisi:BAKLA AKSAMDAN İSLATİLİR SABAH 2.5SU BARDAGİ KURU SOGANLA OCAGA ALİNİR BAKLALAR ERİYİNCEYE KADAR PİSİRİLİR BİSTİKTEN SONRA AYNİ TENCERE İCİNDE BİLENDİRLA PURE HALİNE GETİRİLİR 1DEMET DEREOTU DOGRANİR İSTEDİGİNİZ KABA DOKUP DONDURABİLİRSİNİZ BEN MUFFİN KALİBİNA DOKTUM RESİMDEKİ 3TANESİ NİSASTA OGUNU İCİN 220GR GELİYOR AFİYET OLSUN guclendirme nisasta ogununde ve korumada baliginizin ve etinizin yanina alternatif bir salata


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder